Hij ontstond spontaan, de ‘Altijd’-oorwurm van Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke. Twee weken geleden logeerde Jan, samen met Kristof Calvo en Jacky Lafon, als weekgast op de boot van Gert en James. “Een avontuur dat ik nooit meer zal vergeten”, zegt Jan Smit enthousiast. “Zij weten precies hoe ze hun gasten moeten verwennen en achter de schermen was het minstens zo leuk als op televisie. Als je 4 dagen non-stop met elkaar zit opgescheept, dan smeed je een bijzondere band en die werkte inspirerend voor ‘Altijd’, een uptempo liedje dat met Gert en James, op de boot is ontstaan. Vorige week hebben we het nummer opgenomen in de studio en van die gelegenheid gebruikgemaakt om meteen de clip te draaien. Met z’n drieën zingen we over onvoorwaardelijke vriendschap en ondertussen is de band tussen ons zo hecht en sterk geworden, dat ik er naar uitkijk om dit liedje te promoten. Gert en James zijn de eerste gasten van ‘Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit’ dat op zaterdag 10 oktober 2020 plaatsvindt in het Antwerpse Sportpaleis. Het is de bedoeling dat iedereen dan voluit meezingt als we ‘Altijd’ inzetten.”

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wD1EDUyskQ4&feature=youtu.be

Oorwurm

“Jan had zijn gitaar meegenomen toen hij aan boord kwam. Het idee ontstond spontaan en op het einde van de eerste avond was er al de melodie en het refrein. De volgende ochtend werd er aan boord, maar ook op onze redactie, luidkeels meegezongen met ‘Altijd’, een oorwurm die we niet konden laten liggen. Hij is radiovriendelijk, heeft een zeer hoog meezinggehalte en werkt bijzonder aanstekelijk. Zelfs de grootste zuurpruim wordt hier vrolijk van, althans dat hoop ik”, zegt Gert Verhulst.

Na K3, KLUBBB3 en De Romeo’s, is Vlaanderen met Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke een muzikaal trio rijker. “We hebben ons al goed geamuseerd en de komende tijd wordt het alleen maar leuker’, zegt James Cooke. “Het positieve gevoel en de energie die ‘Altijd’ uitstraalt, gaan we met zoveel mogelijk mensen delen. We gaan het intens promoten en het is uiteraard de bedoeling dat iedereen het op 10 oktober 2020 kent en meezingt als we in het Sportpaleis staan.”

‘Altijd’ van Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke, is vanaf vrijdag 11 oktober digitaal beschikbaar. Tickets voor ‘Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit’ op zaterdag 10 oktober 2020 in het Antwerps Sportpaleis, bestel je op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).