Voor zijn nieuwe single heeft Jan Smit een actie bedacht: de Kleine Superster actie. Kleine Superster heeft Jan geschreven voor zijn zoontje Senn. Om met deze nieuwe single iets leuks te doen, heeft Jan bedacht dat peuters met hun foto op de hoes van de single komen. Een aantal van hen mogen meespelen in de videoclip van Kleine Superster.

Kleine Superster actie voor jongens en meisjes

Om niet alleen jongetjes de kans te geven mee te doen aan de Kleine Superster actie, heeft Jan ook een meisjesversie gemaakt van het liedje. Hierdoor kunnen zowel jongetjes als meisjes met de Kleine Superster actie meedoen. Alle kindjes die uiteindelijk meedoen en genoeg likes hebben gekregen, staan op de hoes van de single en sommigen van hen doen mee in de videoclip!

Wie kunnen meedoen?

Iedereen kan meedoen aan de Kleine Superster Actie. De enige voorwaarde is dat de kindjes nog peuters zijn. Het kunnen uw eigen kindjes zijn, maar ook neefjes, nichtjes of kinderen van uw vrienden en kennissen of van uw buren. Zolang u denkt dat deze actie op het lijfje van de peuter is geschreven, kunt u hem of haar opgeven.

Hoe doet u mee?

Om mee te doen aan de Kleine Superster Actie, heeft u een Facebookaccount en een foto van de kleine nodig. Deze foto plaatst u als reactie op de oproep op de facebookpagina van Jan Smit met de hashtag #KleineSuperster. Vervolgens zorgt u voor zoveel mogelijk likes bij deze reactie / foto. De foto’s met de meeste likes zijn de winnaars en komen op de single en maken kans om mee te spelen in de videoclip van Kleine Superster. Dus volg deze stappen en wie weet staat uw zoontje of dochtertje op de hoes van de single en zien we hem of haar terug in de videoclip:

  • Ga naar de facebookpagina van Jan Smit
  • Plaats de foto met #KleineSuperster in reactie op het bericht
  • Zorg voor zoveel mogelijk likes op jouw reactie, dus tag jouw vrienden in jouw reactie, deel de post en schakel al je facebookvrienden in

TIP: bij jouw reactie staat een tijd. Dat is een unieke link naar jouw reactie. Deel deze link met jouw vrienden zodat ze jouw foto terug kunnen vinden tussen alle reacties!