Vandaag is de nieuwe single van Jan Smit uitgekomen. De track getiteld ‘Liever Dan M’n Eigen Leven’ is de tweede single van het nieuwe album Met Andere Woorden dat op 1 binnenkwam in de album top 100. Het liedje is geschreven door zangeres & componist Sanne Hans.

Liever Dan M’n Eigen leven is geschreven door Sanne Hans, met als achterliggende gedachte dat het tijd was om iets te schrijven voor Jan zijn vrouw Liza.
Als geen ander weet Sanne hoe het is om vaak van huis te zijn, en zeker nu Jan elk jaar veel door Duitsland tourt wil ze met dit liefdesliedje elk thuisfront een hart onder de riem te steken. “Wat er ook gebeurt, weet dat ik altijd weer naar huis kom voor jou” luidt dan ook de boodschap van de single aldus Jan.

De videoclip van ‘Liever Dan M’n Eigen Leven’ is opgenomen in resort Forte Village op Sardinië. “Bij een klein liedje hoort een kleine ingetogen video, de locatie op Sardinië maakt het helemaal af” aldus Jan. De track is te streamen via deze link en de video kan hier bekeken worden op YouTube.

Naast deze nieuwe single is er vanaf 30 november een vinyl variant beschikbaar van het album ‘Met Andere Woorden’. Het is de eerste keer dat een album van Jan Smit op vinyl zal verschijnen. “Omdat dit zo’n bijzonder en succesvol album is, leek het me een goed idee om een limited edition vinyl te laten maken zodat het product nog meer tot zijn recht komt’ aldus Jan Smit. De LP is vanaf vandaag beschikbaar als pre-order via deze link. Er worden 500 stuks gemaakt dus op is op! Jan Smit tourt nog tot 21 december door het hele land met zijn theatertour ‘Met Andere Woorden’. Kaarten voor de tour zijn hier verkrijgbaar.