Vanaf vandaag is de single ‘Recht Uit M’n Hart’ van het gelijknamige album verkrijgbaar. Ter gelegenheid van deze nieuwe single en in de aanloop naar Valentijnsdag laat Jan zich van zijn romantische kant zien. Daarom heeft Jan een romantische Top 10 op Spotify aangemaakt en roept hij zijn fans op om ook een romantische Top 10 aan te maken op Spotify en deze aan een geliefde te sturen. De single ‘Recht Uit M’n Hart’ is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.

Spotify

Jan Smit heeft zijn eigen top 10 met romantische nummers samengesteld en op Spotify geplaatst. Speciaal voor deze actie is er een speciale pagina op de website waarop alle tweets met #RechtUitMnHart verzameld worden. Uiteraard vind je hier ook de top 10 van Jan en alle linkjes om de single direct te downloaden of te bestellen.

Album ‘Recht Uit M’n Hart’

Het album ‘Recht Uit M’n Hart’ verschijnt op 30 januari en bevat de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. ‘Recht Uit M’n Hart – Ballades’ zal zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar zijn. Jan Smit zegt zelf over het album: “Ik vind het geweldig dat -na al die jaren- mijn favoriete ballades gebundeld zijn op één album! Liedjes die eigenlijk allemaal Recht Uit M’n Hart komen…”

Het album is hier voor te bestellen