100% NL Magazine Gasthoofdredacteur Jan Smit onthulden vanmiddag samen met Kim-Lian van der Meij in restaurant Lotje Wine & Dine de nieuwe editie van het 100%NL Magazine. Kim-Lian en Jan, die eerder een duet opnamen, staan samen op de cover van deze editie. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf 1 september 2 maanden lang in de winkels.

100% NL Magazine Gasthoofdredacteur

Het is niet de eerste keer dat Jan Smit als 100% NL Magazine Gasthoofdredacteur actief is. In 2011 onthulde Jan samen met zijn zussen Monique en Jenny de cover van het bekende magazine. Vandaag vond de bijzondere onthulling van de cover van het september-oktober nummer plaats in Lotje Wine & Dine. Onder de aanwezigen gasten waren veel vrienden van Jan Smit bij deze feestelijke aangelegenheid aanwezig.

Eerste exemplaren uitgereikt

De eerste exemplaren van deze editie met als 100% NL Magazine gasthoofdredacteur Jan Smit werden vanmiddag overhandigd. Zo ontvingen Tanja Jess, Ramon Beuk, Rob Peetoom, Jenny Smit, Monique Smit, Aloys Buijs, Koos van Plateringen, O’G3NE en Sharon Doorson allen een exemplaar uit handen van hoofdredacteur Lisette Sier. Allen personen die een belangrijke rol in het leven van Jan spelen én personen die een prachtige bijdrage aan deze editie hebben geleverd.

100% NL Magazine Gasthoofdredacteur Jan Smit eerste exemplaren

De speciale gasten van Jan. Klik op de foto voor groter formaat.

100%NL Magazine

100%NL Magazine is hét blad voor mensen die positief en actief in het leven staan. Het blad bevat amusement, levensverhalen, mode, culinair, reisverhalen, humor, columns en interviews. 100%NL Magazine wordt algemeen erkend als het meest toegankelijk en breedst gewaardeerde tijdschrift van Nederland. Er zijn diverse nieuwe titels toegevoegd aan het portfolio. Voorbeelden hiervan zijn 100%NL Magazine ‘Jong gezin’, 100%NL Magazine ‘Wintersport’ en 100%NL Magazine ‘Lekker in je vel’. Verder worden jaarlijks veel sponsored magazines uitgegeven. Met de toevoeging van deze veelgelezen titels heeft het magazine anno 2016 een bereik van meer dan 8 miljoen lezers. De reguliere editie van 100%NL Magazine verschijnt 6 keer per jaar.

Foto’s: Jim Hoogendorp