Jij Laat Mij Niet Slapen is vandaag als 5e single ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. Na het duet met Kim Lian is ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ een van singels die ter ere van het jubileumjaar op de 20e uitkomt. Jij Laat Mij Niet Slapen is een liedje met een kwinkslag.

Jij Laat Mij Niet Slapen

Jij Laat Mij Niet Slapen is een vrolijk liedje en gaat over de liefde! De videoclip van de track ging gisteravond in première bij RTL Boulevard. De clip is net even anders dan de fans gewend zijn van Jan.

Na 3 weken met volle teugen van zijn vakantie te hebben genoten, is Jan weer volledig aan het werkt. Met de ElfstedenTour in het vooruitzicht én deze gloednieuwe single Jij Laat Mij Niet Slapen, staat er weer een heleboel moois te wachten de aankomende periode.

“Ik hoop dat jullie ook allemaal hebben kunnen genieten van een welverdiende vakantie waar dan ook… Ik ben in ieder geval weer helemaal opgeladen om de rest van het jaar volop te knallen! Tot slot ben ik uiteraard ontzettend benieuwd naar jullie reacties op mijn nieuwe single ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’! Tot snel!”

Officiële videoclip

Eerder deze week rondde Jan de opname van de officiële videoclip van Jij Laat Mij Niet Slapen. Deze clip is uiteraard net als alle andere videoclips, te zien op het officiële YouTube kanaal van Jan. Heb jij je al geabonneerd op het YouTube kanaal van Jan?

Download Jij Laat Mij Niet Slapen

Uiteraard is ook deze nieuwe single van Jan is vanaf nu te downloaden via iTunes. Klik op de button om Jij Laat Mij Niet Slapen te downloaden via iTunes!

Bestel nu kaarten voor de Elfstedentour!