O’G3NE verrast Jan Smit met een gouden award. Niet zo maar een award maar een voor 20 miljoen streams voor De Beste Zangers Van Nederland. De 9e editie van De Beste Zangers van Nederland werd opgenomen op Ibiza en voor de 5e keer door Jan gepresenteerd. O’G3NE was deze editie van de partij en schitterde met o.a. het nummer “Clown”, goed voor ruim 1 miljoen streams inmiddels!

O’G3NE verrast Jan Smit

“Jan houdt niet van verrassingen. Hij wil altijd alles weten en dit is iets wat hij echt niet weet”, aldus een van de drie zusjes. Hoewel Jan al vele awards heeft ontvangen, is dit een echte verrassing. ‘Ik ben een beetje overdonderd’, reageerde Jan op de verrassing. ”Deze award heb ik nog nooit gehad, dus ik ben ontzettend blij.”

De Beste Zangers Van Nederland

Afgelopen seizoen werd al weer voor de 9e keer De Beste Zangers Van Nederland uitgezonden. Jan Smit presenteert sinds 2012 dit programma. Wekelijks is er een artiest de speciale gast en de andere 5 artiesten (of bands) vertolken nummers van deze gast. Het zijn eigen nummers of favoriete nummers van deze gast. Dit jaar waren deze artiesten aanwezig:

  • Jeroen van der Boom
  • Willeke Alberti
  • Sharon Doorson
  • Brownie Dutch
  • René van Kooten
  • O’G3NE

RTL Boulevard

O’G3NE kwam niet alleen naar Volendam om Jan te verrassen. O’G3NE verrast Jan Smit namelijk in het bijzijn van RTL Boulevard. Voor het programma is een item gemaakt wat vanavond is uitgezonden.

Update: het item op RTL Boulevard is niet meer online te vinden. Daarom tonen wij hier de video van dit item wat Sterren.nl online heeft gezet.