Zoals je vandaag op de facebookpagina van Jan kon zien, is hij druk bezig met de opname van de officiële videoclip voor zijn nieuwe single “Jij Laat Mij Niet Slapen”. Deze single is er wederom een uit de reeks van 20 Jaar Jan Smit en komt zoals vorige singles op de 20e uit!

Clipopname van 'Jij Laat Mij Niet Slapen'... Wordt weer een bijzondere! 😎

Geplaatst door Jan Smit op maandag 15 augustus 2016

Elfstedentour

Het nieuwe nummer is onderdeel van het jubileumjaar. Jan zit dit jaar 20 jaar in het vak en hij viert dit met de Elfstedentour. Met deze tour komt hij in heel het land om zijn grootste hits en nieuwe singles ten gehore te brengen.

Bestel nu kaarten voor de Elfstedentour!

Net als alle vorige singles komt deze single de 20e uit. Uiteraard hoort ook bij deze single een officiële videoclip. Momenteel worden de laatste beelden geschoten en daarna kunnen de beelden gemonteerd worden tot al weer een toffe videoclip.

Meer officiële videoclips

Wil je meer officiële videoclips van Jan Smit bekijken? Abonneer je dan op het YouTube kanaal van Jan Smit om de laatste clips te bekijken. In het kader van zijn jubileumjaar kan je aankomende weken nog meer verwachten, dus houdt de social media van Jan in de gaten!