Radio NL en Jan Smit hebben een unieke actie gelanceerd. Via de site van Radio NL kan jij namelijk stemmen op een artiest die jij in het voorprogramma van de Elfstedentour wil zien.

Radio NL

Radio NL is een commercieel radiostation dat 24 uur per dag uitsluitend Nederlandstalige muziek draait. De eerste uitzending van Radio NL was op 1 maart 2005. Samen met het team van Jan Smit heeft de redactie van Radio NL voor de Elfstedentour vele artiesten geselecteerd die kans maken op een plek in het voorprogramma. Jouw stem kan doorslaggevend zijn! Stem vanaf nu dus op jouw favoriete artiest zodat hij / zij in het voorprogramma van de Elfstedentour mag staan!

Elfstedentour Den Bosch

De eerste locatie van de Elfstedentour is Den Bosch. Je kunt dan ook vanaf nu stemmen voor het voorprogramma. Wie zie jij graag in het voorprogramma van de Elfstedentour in Den Bosch? Stemmen op de artiesten kan op de site van Radio NL!

Stemperiode

Per locatie van de Elfstedentour kan jij jouw stem uitbrengen. De Elfstedentour trapt af in Den Bosch, je kunt vanaf nu stemmen op jouw favoriete artiest voor het voorprogramma. Je kunt stemmen op de volgende artiesten:

  • GINO GRAUS
  • MATHIJS KONING
  • JEFFREY HEESEN
  • YOERI L’ABEE
  • WILLIAM BURG

Bestel nu kaarten voor de Elfstedentour!

Stemmen overige locaties

Voor de overige locaties kun je elke keer opnieuw jouw stem uitbrengen. De artiesten waarop je kunt stemmen worden via de site van Radio NL bekend gemaakt. Je kunt in de volgende weken stemmen op de overige locaties:

WanneerLocaties
Week 36 & 37Kerkrade en Apeldoorn
Week 38 & 39Groningen, Rotterdam en Goes
Week 40 & 41Zwolle en Den Haag
Week 42 & 43Eindhoven, Amsterdam en Leeuwarden