Het nieuwe album van Jan Smit, getiteld “20”, is vandaag op nummer 1 in de album top 100 binnen gekomen. Hiermee staat Jan voor de 11e keer op nummer 1 in de album top 100. Extra bijzonder is dat de single die Jan met Broederliefde opnam, “Kom Dichterbij Me”, op 1 staat in de iTunes Charts.

Het nieuwe album “20” bestaat uit 13 liedjes, waaronder de eerder uitgebrachte singles op de 20e van de maanden april, mei, juni, augustus en nu dus ook 20 september. Dit alles in het teken van 20 jarig jubileum wat Jan dit jaar viert.

“Het is altijd weer bijzonder om op nummer 1 in de album top 100 te staan. Van elk album wat we uitbrengen hoop je dat de fans het weten te waarderen. Met dit album “20” is dat nu gelukkig ook weer het geval”, aldus een blije Jan Smit.

Download of koop Album 20

Het nieuwe album 20 is vanaf vandaag te koop via Bol en te downloaden via iTunes. Klik op de button om het nieuwste album van Jan Smit te downloaden via iTunes of te kopen bij Bol.com!

Elfstedentour

Aansluitend op de release van het nieuwe album gaat 24 september de ‘Elfstedentour’ van start. De tour begint in Den Bosch en zal 11 weken lang door het hele land trekken met als traditioneel Elfsteden eindpunt Leeuwarden. Klik op de button hieronder voor data en kaarten, zodat jij ook bij de Elfstedentour aanwezig kan zijn!

Bestel nu kaarten voor de Elfstedentour!