Album 20 is het jubileum album van Jan Smit. Jan zit 20 jaar in het vak en heeft hiervoor op de 20e van de vorige maanden nieuwe singles uitgebracht. Deze singles en een aantal andere nummers vormen het nieuwste album, Album 20!

Album 20

Het nieuwe album bestaat uit 13 nieuwe liedjes. Elke 20e van de maand heeft Jan een nieuwe single uitgebracht en vandaag komt de 6e single uit samen met de jongens van Broederliefde. Het album ligt vanaf vandaag in de winkel en is onder andere bij Bol.com verkrijgbaar.

Download of koop Album 20

Het nieuwe album 20 is vanaf vandaag te koop via Bol en te downloaden via iTunes. Klik op de button om het nieuwste album van Jan Smit te downloaden via iTunes of te kopen bij Bol.com!

Elfstedentour

Aansluitend op de release van het nieuwe album gaat 24 september de ‘Elfstedentour’ van start. De tour begint in Den Bosch en zal 11 weken lang door het hele land trekken met als traditioneel Elfsteden eindpunt Leeuwarden. Klik op de button hieronder voor data en kaarten, zodat jij ook bij de Elfstedentour aanwezig kan zijn!

Bestel nu kaarten voor de Elfstedentour!