Evers Staat Op, de populaire ochtendshow van Radio 538, is aanstaande vrijdag te gast bij Jan Smit. Vanuit Lotje Wine & Dine zal Evers Staat Op worden uitgezonden. Speciale gast is uiteraard Jan Smit, die de release van zijn nieuwe album samen met Edwin, Rick en Niels zal vieren. Het is niet voor het eerst dat de complete studio naar Volendam wordt verhuisd; 10 jaar geleden werd er vanuit de woonkamer van de familie Smit uitgezonden.

Edwin Evers: ‘We zijn al eerder te gast geweest in Volendam bij Jan Smit, en hebben zelfs bij de familie Smit vanuit de woonkamer al eens een radioprogramma gepresenteerd. Het is altijd gezellig in Volendam, ditmaal komen we om Jan Smit te feliciteren en zijn bijzondere lustrum te vieren.’

Meld je aan voor de uitzending

Speciale gasten bij Evers Staat Op

Edwin Evers en zijn team zijn niet meer weg te denken als ochtendshow. Op vrijdag zijn er vaak speciale gasten die optreden. Aanstaande vrijdag zal Jan Smit twee keer live optreden tijdens de uitzending. Er zijn aanstaande vrijdag ook nog andere speciale gasten in de show te beluisteren, die samen met het team van Evers Staat Op het lustrum en het nieuwe album 20 van Jan komen vieren.

Jan Smit zegt over deze speciale uitzending: “Ik vind het geweldig dat Edwin Evers en zijn team na 10 jaar weer naar Volendam komen.”

Meld je aan

Luisteraars van Radio 538 kunnen bij dit feest aanwezig zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf opgeven en aangeven waarom juist jij aanwezig moet zijn bij deze speciale uitzending. Ga naar de website van Radio 538 en meld jezelf aan! Zie ik je vrijdag bij Lotje Wine & Dine?