Kom Dichterbij Me is vandaag als 6e single ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. Deze single, die Jan samen met Broederliefde opnam, is een van singels die ter ere van het jubileumjaar op de 20e uitkomt.

Album 20

Samen met Kom Dichterbij Me is het nieuwe album van Jan Smit vandaag uitgekomen. Het nieuwe album heeft de titel “20” meegekregen en verwijst hiermee uiteraard naar het 20 jarig jubileum van Jan Smit.

Kom Dichterbij Me

De nieuwe single Kom Dichterbij Me is een duet met de Rotterdamse formatie Broederliefde. In 2014 kwam hun debuutplaat Gevoelig feestje uit, dat een top 3-notering behaalde in de Album Top 100. Het leverde Broederliefde een jaar later een Edison-nominatie op. Afgelopen zomer was de band te zien tijdens PinkPop.

Download Kom Dichterbij Me

Uiteraard is ook deze nieuwe single van Jan vanaf nu te downloaden via iTunes. Klik op de button om Kom Dichterbij Me te downloaden via iTunes!

Bestel nu kaarten voor de Elfstedentour!