Jij Bent Daar is vandaag als 4e single ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Jij bent daar’ is speciaal geschreven voor SOS Kinderdorpen waarvan Jan Smit ambassadeur is. ‘Jij bent daar’ is een prachtig duet met Kim-Lian van der Meij geworden. Kim Lian is nu te zien op TV met een spelshow, maar deed voorheen veel musicals en bracht ook zelf enkele singles uit.

Jij Bent Daar

Het lied staat voor de SOS-moeders die kinderen liefdevol opvangen en verzorgen, de medewerkers en vrijwilligers die dagelijks proberen kinderen over de hele wereld te helpen. Het lied staat ook voor diegene die met lede ogen de ellende in de wereld aan ziet en probeert op zijn of haar manier te helpen om iets goeds bij te dragen. Hoe klein dan ook, alle kleine beetjes zijn van groot belang.

Opbrengst naar SOS Kinderdorpen

De tekst gaat over de SOS-moeders en het is dan ook logjsch dat de opbrengst van het nummer geheel ten goede komt aan SOS Kinderdorpen. Natuurlijk zit jan dit 20 jaar in het vak maar hij zet zich nu al ruim 17 jaar in voor SOS Kinderdorpen en ook dat mag gevierd worden.

Primeur RTL Late Night

Vanavond zullen Jan Smit en Kim-Lian van der Meij te zien zijn bij RTL Late Night waar ze ook voor het eerst ‘Jij bent daar’ ten gehore zullen brengen. Uiteraard is er ook een officiële videoclip, hiervoor reisden Jan en Kim Lian naar Macedonië. De beelden voor de clip zijn opgenomen in Skopje.

Download Jij Bent Daar en steun daarmee SOS Kinderdorpen!