De kop is er af! Gisteren en eergisteren gaf Jan in Hoorn de eerste twee theatershows van zijn allereerste theatertour. De enthousiaste reacties van het publiek na afloop van de show, spraken boekdelen. De intimiteit van het theater bevalt ook Jan uitstekend. “Heerlijk om te doen”, sprak hij na afloop. En: “Ik kijk met veel plezier uit naar de volgende theateroptredens”.

De aanmeldingen voor de speciale theateractie, waarbij Jan tijdens zijn theatershows iemand uit het publiek in het zonnetje zal zetten blijven ondrtussen binnen komen. Kijk hier zelf wat Jan daarmee bedoelt. Heel simpel dus: stuur een mailtje naar actie@vosound.nl ovv van theateractie en zet daarin waarom jij vindt dat iemand door Jan in het zonnetje gezet moet worden. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld omdat je samen met die persoon altijd hele leuke kroegentochten maakt, carnaval viert, vakanties beleeft of gewoon omdat die persoon altijd de leukste grappen in huis heeft. Let op: je moet er natuurlijk bij vermelden voor welke theatershow (welke dag) het is bedoeld en je moet er ook zeker van zijn dat die persoon die avond in de zaal zit.

Gouden disc

Ja hoor, de eerste winnaar van de gouden disc is bekend. Binnenkort gaan we die heel blij maken. Zoals je weet zijn er in totaal drie van deze gouden discs in de eerste oplage van het nieuwe album Unplugged-De Rockfield Sessies verstopt. Dus we zijn heel benieuwd wie de volgende in zijn bezit krijgt. Hij of zij gaat een tripje maken naar Wales, waar de Rockfield Studios zijn. En natuurlijk mag je iemand meenemen.

Het nieuwe album

De reacties op Unplugged – De Rockfield Sessies zijn zonder uitzondering positief. Ook op de dvd met de clips van alle liedjes en de documentaire, waarin Jan en zijn bandleden aan het woord komen, wordt met enthousiasme gereageerd. Natuurlijk was het ook fantastisch om dit bekroond te zien met een EERSTE PLAATS in de officiële GFK Top 100 Albumlijst.