We gaan iets bijzonders doen. Op vrijdag 25 oktober verschijnt Jan’s nieuwe album met DVD. Het album heet “Unplugged- De Rockfield Sessies” en telt 15 liedjes. Op de dvd staan niet alleen clipjes van alle liedjes, maar ook een documentaire, die tijdens het opnemen is gemaakt en waarin Jan bijvoorbeeld vertelt over de Rockfield studio en over de betekenis van de verschillende liedjes.

Gouden Disc

Er is een super spannende actie. In drie exemplaren van de totale oplage die wordt uitgebracht zit een extra cd, een gouden disc!!! Degene die deze in zijn of haar bezit krijgt, mag van ons een geheel verzorgde reis (lang weekend) maken naar Wales en een bezoek brengen aan de Rockfield Studio.

Documentaire zien of albumpresentatie meebeleven?

Jawel, we hebben nog een paar fantastische acties. Wanneer je het album bijvoorbeeld bij  Bol.com bestelt, dan maak je kans om op 23 oktober samen met Jan aanwezig te zijn bij de viewing in een bioscoop van de documentaire die op de dvd staat.

Wil je liever kans maken om op 24 oktober  aanwezig te zijn in Drunen om de albumpresentatie bij te wonen, waar Jan ook een kort optreden zal geven? Dan moet je meedoen aan de actie die loopt bij Free Record Shop, Cosmox en ECI. Natuurlijk mogen ook de Belgische fans meedoen. Die kunnen terecht bij ECI België.

Alsof dat nog niet genoeg is, lopen er ook nog acties bij Music&Movies en natuurlijk bij Muziekkopen.nl. Kijk maar op hun sites.

Theatertour

Op 18 november as gaat Jan’s allereerste theatertour van start in Hoorn. Een aantal theaters is al uitverkocht, maar er zijn zeker ook nog plaatsen waar nog wel kaarten beschikbaar zijn. Voorkom dat je teveel betaalt, dus bestel uitsluitend bij het theater zelf of bij NTK.

Ook tijdens de theatertour gaan we iets heel bijzonders doen. Jan gaat namelijk tijdens elk optreden iemand ‘in het zonnetje’ zetten. Hoe werkt dit? Heel simpel. Stuur een mailtje naar actie@vosound.nl en vermeld daarin wie jij in het zonnetje zou willen zetten en vooral bij welke voorstelling. Je moet natuurlijk wel even een goede reden opgeven. Liefst een zo leuk of grappig mogelijke reden. Bijvoorbeeld omdat je veel lol hebt gehad samen tijdens een vakantie of bij een andere gelegenheid. Of gewoon omdat die persoon altijd de leukste moppen weet te vertellen. En….je moet natuurlijk zeker weten dat die persoon aanwezig is in het theater. Graag zien we jullie voorstellen tegemoet. Doe mee!!