Vol spanning zijn we nog in afwachting van de eerste winnaar, die de gouden disc te pakken heeft. Zoals je weet zijn er drie van deze gouden discs in de eerste oplage van Unplugged – De Rockfield Sessies verstopt. Degene die hem in zijn bezit krijgt ziet vanzelf aan de gouden disc hoe hij of zij zich moet melden voor de reis naar Wales.

Theateractie

Er zijn ondertussen ook al heel veel aanmeldingen voor de speciale theateractie, waarbij Jan tijdens zijn theatershows iemand uit het publiek in het zonnetje zal zetten. Kijk hier zelf maar wat hij daarmee bedoelt. Heel simpel dus: stuur een mailtje naar actie@vosound.nl ovv van theateractie en zet daarin waarom jij vindt dat iemand door Jan in het zonnetje gezet moet worden. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld omdat je samen met die persoon altijd hele leuke kroegentochten maakt, carnaval viert, vakanties beleeft of gewoon omdat die persoon altijd de leukste grappen in huis heeft. Let op: je moet er natuurlijk bij vermelden voor welke theatershow (welke dag) het is bedoeld en je moet er ook zeker van zijn dat die persoon die avond in de zaal zit.

Unplugged – De Rockfield Sessies

De reacties op Unplugged – De Rockfield Sessies zijn zonder uitzondering positief. Ook op de dvd met de clips van alle liedjes en de documentaire, waarin Jan en zijn bandleden aan het woord komen, wordt met enthousiasme gereageerd. TOP! Natuurlijk was het ook fantastisch om dit bekroond te zien met een EERSTE PLAATS in de officiele GFK Top 100 Albumlijst.

De druk bezochte signeersessies in Nederland en België waren weer een feest om te doen.

Jan presenteert bij 100%NL

Van 11 t/m 15 november hoor je Jan iedere ochtend bij 100%NL. Hij presenteert dan de ochtendshow en dat belooft een heel bijzonder week te worden met heel veel leuke gasten. En natuurlijk zijn er ook leuke acties die week. Kortom: allemaal luisteren!

Theatertour bijna van start

Tussen alle bedrijven door moet er natuurlijk ook nog gerepeteerd worden, want 18 november komt steeds dichterbij. En die dag begint de eerste, officiele theatertour van Jan. Mis het niet, maar………………… koop alleen kaarten via de officiele kanalen.