Het eerste ticket naar Marmaris is vergeven! Zoals je weet maakt iedereen die het nieuwe album Jij & Ik reserveert, kans op een van de 25 plekken in het vliegtuig naar Marmaris en uiteraard mag je iemand meenemen. Gister maakte Jan Smit via zijn Facebook en Twitteraccount de eerste winnares bekend.

Eerste ticket

Het eerste ticket is gewonnen door Myrna Makkinga uit Almelo! Zij mag met Jan en de crew naar Marmaris voor een 5 daagse vakantie, inclusief de albumpresentatie en een live concert van Jan Smit.

Marmaris

Normaliter presenteert Jan Smit zijn albums in Volendam. Voor zijn nieuwe album Jij & Ik wilde Jan iets speciaals met zijn fans doen. Samen met Corendon is een winactie georganiseerd. De presentatie van Jij & Ik vind plaats in het Turkse Marmaris en naast de pers en de gebruikelijke gasten, neemt Jan 25 fans (plus aanhang) mee naar Marmaris. In totaal kunnen er dus 50 personen mee met Jan naar Marmaris.

Vakantieperiode

De presentatie van het album zal plaatsvinden op 21 augustus, midden in de vakantieperiode. “Turkije is het meest populaire vakantieland onder de Nederlanders. Veel mensen zijn op vakantie, ik wilde wat speciaals doen voor de fans, dus waarom niet voor de presentatie naar Turkije? Door de fans mee te nemen creeer je een persoonlijke band met hen”, aldus Jan Smit.

Jij & Ik

De actie om met Jan Smit mee te vliegen naar de albumpresentatie loopt tot en met 6 augustus. Iedereen die Jij & Ik reserveert maakt kans op een van de 25 duoplaatsen. Wil jij ook kans maken op een vakantie met Jan Smit? Reserveer dan vandaag nog het album en wie weet stap jij 20 augustus samen met Jan in het vliegtuig naar Turkije.