Met de “Elfstedentour” komt Jan Smit vanaf begin september 2016 naar de fans toe. De Elfstedentour is zijn eerste tour sinds de “Leef Je Uit Tour” uit 2010. Deze tour is een speciale tour, Jan Smit viert samen met zijn fans zijn 20-jarig jubileum. Deze tour is een echte hallentour en Jan heeft er enorm veel zin in!

Speciale gasten

Behalve Jan Smit zijn er meer artiesten uit Volendam die landelijke bekendheid hebben verkregen, waaronder de 3JS. De 3JS hebben eerder in het voorprogramma van Jan gespeeld en zullen gedurende deze tour als speciale gasten het voorprogramma verzorgen!

Plaatsen en Hallen Elfstedentour

De Elfstedentour begint in september 2016. Jan trapt op 24 september af in Den Bosch. In oktober gaat de tour naar Kerkrade (zaterdag 1 oktober), Apeldoorn (zaterdag 8 oktober), Groningen (zaterdag 15 oktober), Rotterdam (zaterdag 22 oktober) en Goes (zaterdag 29 oktober). In november komt Jan naar Zwolle (vrijdag 3 november), Den Haag (zaterdag 5 november), Eindhoven (zaterdag 12 november), Amsterdam (zaterdag 19 november) en Leeuwarden (zaterdag 26 november).

Kaartverkoop Elfstedentour

Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw kaarten te bestellen. De kaarten voor de Elfstedentour kan je kopen bij de Nationale Theater Kassa of bij de locaties zelf. Let er op dat je bij de bekende adressen jouw kaarten koopt. Hiermee koop je de juiste en geldende kaarten.