Goud voor Klubbb3 in Duitsland! Tijdens het optreden van Klubbb3 gisteravond in de gloednieuwe Duitse TV show “SchlagerBoom” ontvingen Florian, Christoff en Jan een gouden plaat voor hun album “Vorsicht, Unzensiert!”. Het is voor Jan net als alle andere gouden platen wederom een schitterende verrassing.

Klubbb3

Klubbb3 is bij wijze van grap spontaan ontstaan, maar het concept is inmiddels uitgegroeid tot een ware hype. De drie heren kunnen het nog maar nauwelijks bevatten:

‘We hebben maar meteen afgesproken dat we nooit meer uit elkaar gaan!’, aldus een dolblije Jan Smit

.
Met het goud voor Klubbb3 in Duitsland bewijzen Florian, Christoff en Jan dat een samenwerking tot mooie resultaten kan leiden.

Vorsicht, Unzensiert!

Als 3 echte vrienden en muzikale grootmachten gingen Florian, Christoff en Jan als nieuwe schlagerformatie aan de slag in de studio. Het was meteen duidelijk dat de heren elkaar goed kenden en met veel plezier voor de microfoons stonden. Dat dit tot goud voor Klubbb3 zou leiden had niemand verwacht!

KLUBBB3 is recht door zee en dat hoor je terug op het album. De liedjes voor “Vorsicht, Unzensiert!” zijn gemaakt om gelijk te blijven hangen in je hoofd. Alle clichés worden gebruikt en dankzij Uwe Busse en Tobias Reitz zijn ze erin geslaagd een echt uniek album te creëren. Grappige teksten zoals „schalt mich ein, schalt mich aus und hol alles aus mir raus. Du schaffst das schon” tekenen een glimlach op je gezicht. “Vorsicht, Unzensiert!” is een echte ‘Schlager in zijn puurste vorm’

Klubbb3 Tour

Begin maart begint de grote KLUBBB3 tour, die langs alle grote steden in Duitsland, Oostenrijk en België voert. ‘SchlagerBooom’ wordt vanavond uitgezonden en is vanaf 20:15 uur te zien op ARD.

Download Vorsicht, Unzensiert!

Uiteraard is ook dit gouden album van Klubbb3 te downloaden via iTunes. Klik op de button om “Vorsicht, Unzensiert!” te downloaden via iTunes!

Bestel nu kaarten voor de Elfstedentour!