Goud voor Kom Dichterbij Me!

Gister was Broederliefde te gast tijdens het een na laatste concert uit de Elfstedentour. De Heineken Music Hall werd op zijn kop gezet door een gastoptreden van de band. Na het optreden kregen Jan en de mannen van Broederliefde in het bijzijn van uitzinnige fans, allen een gouden award uitgereikt. Meer dan 3,7 miljoen streams betekende goud voor Kom Dichterbij Me!

Album 20

‘Kom Dichterbij Me’ staat op het nieuwe album ‘20’ van Jan Smit ter ere van zijn 20-jarig jubileum. Het inmiddels ook met goud bekroonde album bestaat uit 13 nieuwe liedjes. Elke 20e van de maand heeft Jan een nieuwe single uitgebracht.

Goud voor Kom Dichterbij Me dankzij de fans

Het bereiken van zoveel streams bereik je natuurlijk niet zonder de fans. Zowel de fans van Broederliefde als de fans van Jan hebben ervoor gezorgd dat deze single nu ook goud is. Jan zegt daarover:

“Ik ben ontzettend dankbaar dat onze fans deze single massaal hebben gestreamd en dat Kom Dichterbij Me nu ook goud is!”

Download Kom Dichterbij Me

Uiteraard is ook Kom Dichterbij Me van Jan en Broederliefde te downloaden via iTunes. Klik op de button om Kom Dichterbij Me te downloaden via iTunes! Wil je hem direct luisteren? Speel hem dan af via de Spotify player!

Bestel nu kaarten voor de Elfstedentour!