Jetz Geht Richtig Los is het nieuwe album van KLUBBB3, de Schlagerformatie die Jan Smit samen met zijn Duitse collega Florian Silbereisen en Belgische collega Christoff vormt. Hun laatste album ‘Jetz Geht Richtig Los’ is 6 januari gelanceerd en de heren zijn vol bezig met hun tour door Duitsland.

Jetz Geht Richtig Los

De heren komen vandaag met hun nieuwe album ‘Jetzt Geht’s Richtig Los’ vanuit het niets op nummer 1 binnen in de officiële Duitse albumcharts. Iets wat voor maar weinig Nederlanders is weggelegd! Jan Smit en zijn collega’s Florian en Christoff zijn compleet door het dolle heen:

‘We hebben onszelf echt 3 keer moeten knijpen om te beseffen dat dit geen droom is! En reken maar dat er iemand boven met een grote glimlach naar beneden kijkt…’

Tweede album KLUBBB3

Het is inmiddels het 2e album van KLUBBB3. Precies een jaar geleden kwam ‘Vorsicht Unzensiert’ uit, dat de gouden status bereikte in zowel Duitsland, Oostenrijk en België! Inmiddels zijn ze de grens van 200.000 verkochte exemplaren gepasseerd, en dus mogen de heren zich alweer verheugen op platina bij onze oosterburen.

KLUBBB3 naar Nederland

Binnenkort komt KLUBBB3 ook voor promotie naar Nederland! Uiteraad houden we je op de hoogte waar en wanneer je naar KLUBBB3 kan komen kijken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je weet precies wanneer Jan met Florian en Christoff naar Nederland komt!

Download of koop ‘Jetz Geht Richtig Los’

Uiteraard is ook dit nieuwe album van KLUBBB3 te downloaden via iTunes en te bestellen bij Bol.com. Klik op de button om ‘Jetz Geht Richtig Los’ te downloaden via iTunes of te kopen bij Bol.com!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!