Het Leven Danst Sirtaki. Met deze single komt Klubbb3 naar Nederland! Het succesvolle trio, bestaande uit Florian Silbereisen, Christoff en Jan Smit, heeft momenteel grote successen met hun tweede album ‘Jetz Geht Richtig Los‘. Nu volgt ook een Nederlandstalige single!

Nederlandstalige Single

Na alle successen van het eerste album overtroffen de heren hun succes door op nummer 1 binnen te komen in de Duitse Charts. Een unieke prestatie waar zowel Florian, Christoff als Jan zeer verrast door waren. We lieten je eerder weten dat Klubbb3 ook naar Nederland komt en om de komst naar ons land extra kracht bij te zetten, komt Klubbb3 nu met een Nederlandstalige single: ‘Het Leven Danst Sirtaki’.

Het Leven Danst Sirtaki vanaf 3 februari

Het is nog niet exact bekend wanneer Klubbb3 naar Nederland komt, maar deze single geeft wel een signaal af. ‘Het Leven Danst Sirtaki’ is vanaf 3 februari verkrijgbaar, dus het kan zo maar zo zijn dat Klubbb3 rond die datum naar ons land komt. Wil je exact weten wanneer je Klubbb3 kan bewonderen?? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je weet precies wanneer Jan met Florian en Christoff naar Nederland komt!

Download of koop ‘Jetz Geht Richtig Los’

Uiteraard is ook dit nieuwe album van KLUBBB3 te downloaden via iTunes en te bestellen bij Bol.com. Klik op de button om ‘Jetz Geht Richtig Los’ te downloaden via iTunes of te kopen bij Bol.com!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!