Vierde topper! Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger hebben gister bij RTL Late Night bekend gemaakt dat Jan Smit zal toetreden tot de succesformatie als vierde topper. Het is geen groot geheim dat dit voor Jan een droom is die uitkomt. René Froger zegt daarover: “Hij heeft geen aflevering gemist. Hij is al die jaren geweest. Hij is van huis uit zo’n Toppers-fan en hij is ook te gast geweest.”

Speculaties over Vierde Topper

De afgelopen dagen werd er veel gespeculeerd over wie de vierde topper zou worden. De namen Guus Meeuwis, Danny de Munk, Waylon, Jan Smit, Frans Bauer, André Hazes junior en zelfs Glennis Grace werden genoemd, maar het is Jan Smit geworden:

Ik ben ongelofelijk blij dat ik vanaf volgend jaar echt officieel Topper ben. Ik kan dit jaar een beetje inwerken en vanaf volgend jaar ben ik officieel de vierde topper!

Wild West, Thuis Best

Dit jaar vinden de jaarlijkse concerten in de Amsterdam Arena plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei. Het thema is Wild West, Thuis Best met als dresscode country rood met glitters.

Jan bedankt de Toppers

Via een video op Facebook bedankte Jan de toppers. Hij laat weten dat hij enorm uitkijkt naar de samenwerking en hoopt dat deze nog jaren voortduurt. Bekijk zijn videoboodschap aan Gerard, Jeroen en René:

Bestel kaarten Toppers in Concert met Jan Smit

De kaartverkoop voor de 2017 editie “Wild West, Thuis Best” is inmiddels gestart. Wil jij Jan zijn vuurdoop als vierde topper live bijwonen, bestel dan nu jouw kaarten bij de officiële website van Ticketpoint. Koop nooit jouw kaarten via andere websites, de echtheid van jouw kaarten kan niet worden gegarandeerd en de prijs ligt vaak veel hoger. Voorkom teleurstellingen en laat je dus niet verleiden door secundairy ticketing. Meer informatie vindt je op www.weetwaarjekoopt.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!