Vanavond zijn de eerste beelden van de videoclip Nederland Wordt Kampioen bij RTL Boulevard getoond. Zowel Jan als Johnny zijn enorm blij met deze videoclip, die gemaakt is met beelden van de signeersessies en de optredens tijdens de oefeninterland Nederland Ecuador.

Videoclip

Op 17 mei hebben Jan Smit en Johnny de Mol drie signeersessies gehouden. In Eindhoven, Ede en Leeuwarden hebben vele fans de handtekeningen laten zetten op de fysieke single. Gedurende deze dag is er een cameraploeg meegereisd om beelden voor de videoclip op te nemen. Na de signeersessies zijn Jan en Johnny naar de Amsterdam Arena gereden. Ook hier zijn tijdens de twee optredens, een buiten de Arena en een tijdens de wedstrijd Nederland-Ecuador, beelden gemaakt voor deze videoclip.

YouTube

Deze videoclip is vanaf nu te bekijken via het YouTube kanaal van Jan Smit. Op zijn officiële kanaal kan je naast deze video nog vele andere video’s bekijken. Bovendien staat hier ook een “Making off” van deze videoclip en kan je vanaf half juni elke week een unieke video gaan zien.

Download via iTunes

De single Nederland Wordt Kampioen is te downloaden via iTunes. De opbrengst van deze single zullen Jan Smit en Johnny de Mol doneren aan de Johan Cruyff Foundation en hiermee zal een Johan Cruyffcourt worden aangelegd. Je hebt dan een leuk nummer voor het WK en je steunt een fantastische stichting!