Tijdens de eerste aflevering van het programma “Johnny in Oranje” bezocht hij Jan Smit. Het idee was een WK lied te schrijven met input van de spelers van Oranje. Inmiddels hebben wij een aantal internationals hun bijdrage zien leveren en deze kreten zijn in de single “Nederland Wordt Kampioen” verwerkt.

Promotie

Jan Smit en Johnny de Mol doen er alles aan om de single bekend te maken bij het Oranjelegioen. Via zijn eigen programma is er een terugkerend item met Jan Smit en de twee Oranjefans schuiven regelmatig aan bij een talkshow of in een radioshow.
RTL Late Night van Humberto Tan had de primeur op de TV en in de ochtendshow van Edwin Evers kon heel Nederland het nummer live horen. Die zelfde middag zijn Jan en Johnny nog te gast geweest bij de Coen en Sandershow en zelfs 3FM DJ Giel Belen, die momenteel een aanval op het wereldrecord radiomaken doet, draaide het wk lied. Vandaag waren Jan en Johnny te gast bij 100% NL en Radio2.

iTunes

Hoewel de single pas vandaag officieel uitkomt, mogen we nu al spreken van een succes. De single is massaal besteld via onder andere iTunes. Vanmorgen werd Jan Smit wakker en hij stuurde deze tweet de wereld in:

Video bezoek 538