Onlangs maakten Jan Smit en Johnny de Mol in het programma RTL Boulevard bekend dat zij een WK Single uitbrengen. Het idee voor deze single is ontstaan toen Jan te gast was bij Johnny in het programma Waar is de Mol. Met de opbrengst van deze single zal het duo geld doneren aan Johan Cruyff Foundation. De spelers van het Nederlands Elftal hebben met termen als “schreeuwen” en “legioen” hun bijdrage aan deze WK Single geleverd. De single komt 16 mei uit en zij zullen het lied live zingen tijdens de oefenwedstrijd Nederland – Ecuador op 17 mei aanstaande. Om de lancering van de WK Single extra leuk te maken, zijn er 3 signeersessies georganiseerd. Jij kan jouw single dus laten signeren door Jan en Johnny!

3 Signeersessies WK Single

Speciaal voor de fans zijn er 3 signeersessies georganiseerd. Tijdens een van deze drie signeersessies, kan jij jou WK single laten voorzien van een handtekening van Jan Smit én Johnny de Mol. De 3 signeersessies zijn op 17 mei 2014 op de volgende locaties:

10:30 uur Eindhoven
Berk Music
(Woenselsemarkt 1)

13:00 uur Ede
Mediamarkt
(Browerstraat 2B)

16:30 Leeuwarden
Mediamarkt
(Plein de Centrale 12)

Voor elke signeersessie is er voldoende tijd om vele handtekeningen te zetten. Jan Smit en Johnny de Mol zullen na de laatste signeersessie (Leeuwarden) naar Amsterdam rijden om hun lied aan het Oranjelegioen te vertolken tijdens de oefeninterland die Oranje tegen Ecuador speelt. Ze moeten daarom na elke sessie echt op tijd vertrekken. Zorg dus dat je op tijd bent om teleurstellingen te voorkomen.

Reserveer voor de signeersessies

Hoewel de single nog niet uit komt, kan jij deze wel al reserveren, zodat je de single op tijd binnen hebt om tijdens een signeersessie de felbegeerde handtekening van Jan en Johnny op jouw WK Single te laten zetten. Heb jij de WK Single gereserveerd via iTunes? Kom dan even goed naar een signeersessie en laat deze voetbalfanaten wat anders signeren! De fysieke WK Single kan je via een van deze websites reserveren:

Via Muziekkopen.nl klik hier
Via Berk Music klik hier
Via CD Hal klik hier