De nieuwe single Handen Omhoog van het album JIJ & IK, een duet met Kraantje Pappie, komt vrijdag 3 oktober uit. Jan zal donderdagmorgen 2 oktober samen met Kraantje Pappie op bezoek gaan bij Edwin Evers op Radio 538. In de ochtendshow van Evers zullen zij meer vertellen over de totstandkoming van het nummer.

Op vrijdag 3 oktober zal Jan te gast zijn in het programma Radio 1 Vandaag. Hij zal er met zijn band vier of vijf liedjes spelen. Het programma wordt uitgezonden via NPO Radio 1, ‘s middags tussen 14.00 en 16.30 uur.

Signeersessies Handen Omhoog

Zaterdag 4 oktober trekken Jan Smit en Kraantie Pappie er samen op uit om de single te signeren in 3 vestigingen van de MediaMarkt. Een dag na de release van hun nieuwe single Handen Omhoog van JIJ & IK, het nieuwe album van Jan Smit. De fysieke cd single van het nummer Handen Omhoog, dat gerust een unieke samenwerking genoemd mag worden, bevat zowel een singleversie (die anders is dan de albumversie) en een geweldige remix. De samenwerking tussen Jan en Kraantje Pappie is ontstaan nadat het tweetal vorig jaar kennis maakte met elkaar tijdens de uitzending van Serious Request in Leeuwarden.

Je kan de single van Jan en Kraantje Pappie in een van onderstaande MediaMarkten laten signeren:

11:00-12:00MediaMarkt Eindhoven
13:30-14:30MediaMarkt Alphen a/d Rijn
17:00-18:00MediaMarkt Groningen