20 april verschijnt wederom een nieuwe single van Jan Smit met als titel “Als Je D’r Niet Bij Bent”. Met het uitbrengen van een nieuwe single op de 20e van elke maand, viert Jan zijn jubileum jaar “20 Jaar Jan Smit”. Deze nieuwe single is de tweede single in deze reeks en volgt na “De Hoeken Van De Kamer”, die de nummer 1 positie in de iTunes charts behaalde.

De 20e een nieuwe single

Dat de nieuwe singles op de 20e van elke maand verschijnen, is geen toeval. Dit jaar staat voor Jan in het teken van het cijfer “20”; het is al weer 20 jaar geleden dat Jan zijn eerste single uitbracht. Jan zit dit jaar al weer 20 jaar in het vak. Om dit lustrum te vieren, staat 2016 in het teken van 20 Jaar Jan Smit. Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan het afmixen van deze single. Ook zijn de mensen nog druk bezig met de videoclip, die mede tot stand komt door de fans. Voor deze videoclip werden vele fans gezocht die een selfie-video konden insturen.

De nieuwe single is uiteraard straks via iTunes te downloaden, te beluisteren via Spotify en de clip zal op het officiële YouTube kanaal van Jan te bekijken zijn.